Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
    здр колеги извинявам се за въпроса предварително
    Имали някой счупени халогени за АР 156 на който му са за изхвърляне и му не трябват да ми ги подари или на някаква символична цена че съм замислил едни работи но не си заслужава да развалям моите.
    може и нищо да не става от тях.
    мерси предварително
    Имам колега, но пратката ще ти е излишни пари. Ако не ти е спешно, сигурно другия месец ще идвам по вашия край и може да се срещнем да ти ги дам.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Мога ли да ви попитам понеже на средното табло са ми изгорели явно диодчета ли са крушки ли са как се сменя и какво е точно дето се наглася температурата за парното и климатроника и другото за радиатора на колко да работи как се сваля и какво е Благодаря предварително
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S 144 Hp

Comment

• Първоначално публикувано от krisshousee Покажи съобщение
        Мога ли да ви попитам понеже на средното табло са ми изгорели явно диодчета ли са крушки ли са как се сменя и какво е точно дето се наглася температурата за парното и климатроника и другото за радиатора на колко да работи как се сваля и какво е Благодаря предварително
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54715
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщение
          Колеги нормално ли е колата да превърта гуми на 1-ва 2-ра след 2000 оборота с пълна газ,даже и на 3-та? Не ми се струва нормално на мен, не е чак толкова мощна. Гумите са чисто нови Vredstein SportPAC 5, и уж са хубави. Чудя се дали е в тях проблема?

Колата е 1,9 jtd 115 k.c, но е възможно да има чип.
          Моля, някой с двигател като моя да сподели дали при него е така.
          да като е с ремап и даваш газ на гладкия като стъкло асфалт на цариградско...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Добра информация...и на мен първата врътка на средната конзола не ми свети....мислех, че е светлинен сноп(едно време на ланчата като разглобих средната конзола се хванах за главата.....некви конци дето водеха до една крушка)) и изобщо не ми се занимаваше.....ама сега ще свърша като последната картинка с бирата....някой ден ще го разглобя)
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Alfa JTS 2.0 2004г МАСЛО,АКУМУЛАТОР

Какво двигателно масло се налива на тези двигатели и колко амперчаса трябва да е акумулатора

Comment

• Mасло 10W60 задължително
                Акомулатор 60-64 амперчаса
                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Благодаря за информацията

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

а може ли да се сложи газова уредба,инжекцион ?

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

трябва ли да се налива чистител на инжекцион в резервоара

Comment

• Първоначално публикувано от mitko_romeo Покажи съобщение
                    Благодаря за информацията

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

а може ли да се сложи газова уредба,инжекцион ?

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

трябва ли да се налива чистител на инжекцион в резервоара
                    Не става с обикновен газов инжекцион, понеже мотора е с директно впръскване, т.е. трябва ти газова уредба тип "течна фаза", която струва майка си и баща си.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• капачка резервоар!

дали тези на бензиновите стават на дизелите!?
                      sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

• Какво ще кажете за 147-ца 2.0 Selespeed 4-врати с газов инжекцион, че на майка ми едни приятели си продават въпросната Алфа? Но по скоро ще откажа тази оферта, че не съм фен на автоматиците и разните там газови/метанови уредби а и доколкото съм чувал, тези трансмисии са скъпи ако се счупят.
                        VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• селеспийд в комбинация с туинспарк + gas не е мн добра комбинация що се отнася до здравина и безпроблемност.
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Някой знае ли размера на чистачките на 156 комби, че снощи са ми ги откраднали и са ми нарязали едната гума някви хейтъри?
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
                            156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

• Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
                              Някой знае ли размера на чистачките на 156 комби, че снощи са ми ги откраднали и са ми нарязали едната гума някви хейтъри?
                              55см шофьорската, 53см - другата.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                              Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                              Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                              Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• http://insmarket.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%..._i.424243.html
                                Горката 156-ца!
                                Алфа ромео 75 2.0
                                Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
                                Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Working...
                                X