Първоначално публикувано от angel_1987
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от krisshousee Покажи съобщениеМога ли да ви попитам понеже на средното табло са ми изгорели явно диодчета ли са крушки ли са как се сменя и какво е точно дето се наглася температурата за парното и климатроника и другото за радиатора на колко да работи как се сваля и какво е Благодаря предварително166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщениеКолеги нормално ли е колата да превърта гуми на 1-ва 2-ра след 2000 оборота с пълна газ,даже и на 3-та? Не ми се струва нормално на мен, не е чак толкова мощна. Гумите са чисто нови Vredstein SportPAC 5, и уж са хубави. Чудя се дали е в тях проблема?
Колата е 1,9 jtd 115 k.c, но е възможно да има чип.
Моля, някой с двигател като моя да сподели дали при него е така.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение)) и изобщо не ми се занимаваше.....ама сега ще свърша като последната картинка с бирата....някой ден ще го разглобя
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от mitko_romeo Покажи съобщениеБлагодаря за информацията
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
а може ли да се сложи газова уредба,инжекцион ?
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
трябва ли да се налива чистител на инжекцион в резервоараGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Какво ще кажете за 147-ца 2.0 Selespeed 4-врати с газов инжекцион, че на майка ми едни приятели си продават въпросната Алфа? Но по скоро ще откажа тази оферта, че не съм фен на автоматиците и разните там газови/метанови уредби а и доколкото съм чувал, тези трансмисии са скъпи ако се счупят.VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщениеНякой знае ли размера на чистачките на 156 комби, че снощи са ми ги откраднали и са ми нарязали едната гума някви хейтъри?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Comment